Förnyade paroller

Sig själv kan man inte komma ifrån. Man bär med sig den man varit och den man varit har blivit den man är, men när man läser om att förnya sig så brukar tipsen börja med att göra sig av med gammalt. Tömma för att se vad man saknar, ta tillbaka det man vill ha kvar, sedan. Så jag tömde bloggen på nästan allt — testar det en stund, eftersom jag blivit alldeles för trött på mig själv och mina spår. Att inte alltid lyckas gilla sig själv är en sak, men sin blogg ska man! Så säger vi helt enkelt nu bara och då får det va så.

Alltså, det är inte som att aktivt ogilla mig själv är min nya hobby, men jag är, som människor brukar vara, bara så tröttsam emellanåt. Men struntsamma, detta inlägg kommer vara 100 % irrelevant om ca 0,5 ögonblick ändå. Och här är det i alla fall, live a little va.

Jag skulle vilja återgå mer till detta sentiment.
Det som man kunde finna i min dagbok år 1994.
Nog vore det himla trevligt.

Manifestering ska visst va en grej har jag hört —

Värt ett försök.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

En tanke på “Förnyade paroller”

  1. Trött på sig själv blir man ju allt emellanåt. Underligt vore det
    väl annars. Men. Bloggen hoppas jag verkligen att du fort-
    sätter med. För det är ju ett rent nöje att få ta del av dina
    välformulerade och klippska funderingar. Så. Håll ut !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s