Andra hand i vacker tass

I går köpte jag konst åt katterna. Särskilt Myra tycktes uppskatta den.

Jag hade inte hjärta att berätta för henne att jag egentligen köpte planchen för träramen den kom i. För på galleriväggen håller jag på att byta ut tavelramarna tills de alla är i trä, men jag har inte känt nån akut brådska med det projektet så jag har inte köpt nytillverkade. Och då, så som det ofta kan hända om man bara avvaktar tillräckligt länge, så uppenbararade sig en 50×70 centimetrare med glas och allt för 4€ på loppis. Ett tydligt exempel på hur parollen andra hand i första hand kan fungera (och löna sig) i praktiken.

Jag behövde ramen för det förstorade fotot på min farmor med väninnor och systrar. Nu hänger den på några centimeters annan höjd än den gjorde tidigare men jag tror inte jag orkar börja fixa till det eller nåt annat förrän resterande fel ramar är utbytta. Efter det är det bara att placera dem på nåt snyggt sätt som gärna går att bygga ut organiskt också? Jo lycka till, har inte fått till det hittills. Kämpar på. Sen ska jag spackla väldigt många överloppshål och måla väggen också. Har hört att en gallerivägg aldrig blir klar. Fattar VERKLIGEN. Liksom för bra. Det är övertydligt. Men kul tillika!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s