Jämning

Jag älskar vårdagjämning. I dag är den. Det lättar den här dagen. Vilket? Nä men… grunden liksom? Till och med min blogg! Som fått nya sneakers att klä sig i. Knaster knaster låter det under bokstäverna nu. Jag passade på att fixa om här lite medan Dag sover på balkongen och Alfred och Blenda är på besök hos Sappo Maya. (A.k.a. farmor.) Och visst känns det som vår. Det töar, smälter och droppar, vi såg tre svanar flyga i går, ljuset är liksom dammigt och megastarkt, jag slår vad om att man kunde hitta krokusknoppar i rabatten mot den soliga väggen, och nu vaknar bebisen. Ok. På återseende!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s