Fre-/vardagsfiilis

Ni som hängt medinsta har sett att Dag och jag har haft havsutsikt de senaste dagarna. Han har blivit smittad med RS-virus så vi har varit på sjukhusets barnavdelning där man hållit koll på hans syresättning och sånt, men nu är vi hemma igen. Vill inte förminska det ovärderliga i en trygg vård som tar det säkra före det osäkra — men GUD så skönt det är att vara hemma igen.

Tillbaka till vardagen. Där man som vanligt inte riktigt lyckas tajma bloggandet så att det hinner göras medan bebisen sover, heh. När Blenda kommer hem från dagis ska vi fira Alfred som fyllde år i går. Och sen är det ju säsongsstart för På Spåret också! Alldeles vanlig vardag är det alltså ändå icke. Nejdå, goda potential för en riktig superfredag.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s