Blogito ergo sumthing sumthing

NEJ jag får inte missa månadens första dag!! Det var nån på insta som nyligen frågade, rent generellt, om någon längre bloggar. Kände mig naturligtvis träffad, om än indirekt, och tillika kränkt. Klart vi bloggar. Eller? So let’s inleda oktober på rätt sätt. 42 minuter till midnatt nu kör vi.

Har tillbringat merparten av dagen med att skruva ihop Ikeamöbler som vi hämtade i eftermiddags. Förvaring, förvaring. Det är lustigt hur det kan kännas kreativt, som att man verkligen skapar något, bara av att skruva ihop några välplanerade träbitar efter tydliga instruktioner. Det har visst något namn det där fenomenet men jag glömmer vad det– nej men ikeaeffekten var det. Ha ha. Kom på det svåra. Jag kanske inbillar mig men jag tycker det känns mer övertygande när det dessutom rör sig om riktigt trä och inte mdf-skivor. Två byråer klara, två skåp kvar att skruva. Samtliga ska dessutom ännu betsas och lackas innan de tas i bruk. Ska jag hinna innan Blendas fyraårskalas nästa helg? Ja, det tycker man ju. Blenda sa för några dagar sedan ”Mamma jag tycker det brukar bli så stökigt när du städar”. Jag vet precis vad hon menar. Jag börjar alltid OrGaNiSeRa grejer och tömmer ur skåp och… näe men det tar ju aldrig slut. Det finns alltid mer att sortera.

I morgon ska vi göra en liten avstickare norrut. Alfred ska dra kurs i Kokkola och jag tänkte passa på att besöka loppisarna under tiden. Min mamma gör mig sällskap, så det borde göra det enklare att rodda ungarna. Ser MYCKET fram emot detta, är alldeles ivrig! Loppisarna i Kokkel brukar vara så bra. Sjukt att jag säger såhär när jag vet att det innebär att jag absolut inte kommer göra några fynd. Vad är det för fel på mig?? (Kanske jag bara inte behöver mer att sortera. Men, fan, NÅT vill jag ju ändå ha.)

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s