Tur och otur och himmelsblått och chokladbrunt

Den här dagen, den här dagen. Eller kanske snarare den där gårdagen. (Nu efter midnatt förrgårdagen men det blir för snurrigt om vi ska låtsas om det.) Blenda vurpade med balanscykeln i backen, och i dag köpte vi en ny hjälm åt henne. Det var med andra ord tur att hon hade en. Det hade kunnat bli en riktig mardröm men det ordnar sig, kommer bli bra. Men jag är hur som helst lite mör av att tänka på missöden och potentiella eländen så jag tror faktiskt jag lämnar det där. Det känns inte heller alldeles okej att skriva om andras olyckor. Integriteten, och så vidare.

Det var även andra saker i går som jag inte känner för att gå in på just nu, och jag säger inte det för att kokettera, utan mer för att… öh. Säga det, bara. Det berör sedan tidigare inplanerade sjukhusbesök med det andra barnet och det skulle kännas skevt att utelämna det helt och hållet, som att Dag inte också var viktig. (Frisk, är han också.)

Så väldigt nöjd med min färgkombination i dag. Sånt piggar upp. Äntligen temperaturer för mockajackan. Massa glass i stora lass. Himmelsblått mot chokladbrunt. Och så vidare.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “Tur och otur och himmelsblått och chokladbrunt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s