Klibb

God afton! Jag har satt mig vid min dator för första gången på veckor. Sedan jag sist skrev. Jag är inte en som kan blogga på telefonen, och det är väldigt sällan jag hittar kontorsalkoven. En fråga om tid, ej rum. Kopplade i laptopen i mina externa grejer här (skärm, tangenbord, mus) för ett par månader sedan för att jag skulle ”få nåt gjort”, är nämligen benägen att enbart slösurfa om jag har datorn med mig i soffan. En god tanke. Men med resultatet att jag nu slösurfar betydligt mycket mer på telefonen istället. OKEJ vi lämnar detta fängslande ämne.

Men över till vad annat vet jag icke. Livet är mestadels klibbigt. Mjölk, svett och gröthjärna. Oklart om en öl hjälper någotdera men åtminstone kan den erbjuda lite svalka. Tror vi får kalla detta ett mellaninlägg, förhoppningsvis ett uppvärmningsinlägg (trots att just det känns som ett motbjudande begrepp i denna klimatkrisangstiga värmeböljehetta) och lämna det så.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s