Låst läge

Jag har en skrivspärr, eller heter det bloggblockering, och den härstammar ifrån en obekvämlighet som hängt med mig en väldigt lång tid, en slags konflikt som jag till sist, även det för länge sedan, bara försökt att acceptera. Men. Den är ändå där. Fortfarande obekväm. Ibland mer, som nu. Så jag vill testa att sätta nåt inlägg bakom lås ibland. Sådana inlägg kommer knappast skilja sig så värst mycket från resten här, men jag vill ha lite koll på vem som läser, och hoppas att det ska göra att jag slipper den här trängda känslan jag så ofta har när jag vill/försöker/tänka på att blogga. Jag vill trivas här. Så jag måste kanske testa något annorlunda, för att förhoppningsvis bryta av det här mönstret. Det här betyder förstås att om någon vill läsa sådana inlägg så måste de be om lösenord. Fast jag vet inte ännu helt säkert att det blir av ens. Men utifall om, så… ja, nu vet ni då!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

En tanke på “Låst läge”

  1. Hej Linnea!

    Det är Linnea Brännström här. Jag skulle gärna vilja ha lösenordet till dina (eventuella) låsta inlägg. Jag tycker jättemycket om att läsa din blogg och att få följa ditt liv här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s