Torsdagsnuet, torsdagssnuttar

Många timmar har förflutit sen jag tog bilden ovanför, laddade upp den och tänkte blogga en snutt. Vad är det de kallar det? Liveblogga? Rakt från nuet, i morse. Nuet blev ett litet senare ett istället. (Det är kväll när jag skriver detta.)

Jag vet inte om det är jag som ätit något olämpligt eller om det bara var som det kan vara ibland, men Dag hade en prövande natt och morgon. Sedan hämtade Alfred magdroppar och sen dess har det varit mera stillsamt här hemma. Jag hann till och med smita iväg till loppis en sväng på eftermiddagen! Första gången sedan innan förlossningen så det kändes stort, hehe. Båda barnen (hjälp, ”båda barnen”, plural!) behövde nya kläder, och jag luftas en aning för mig själv. Att gå på loppis är ju verkligen något jag kan försvinna in i och lätt kan fördriva flera timmar med. Det är så otroligt terapeutiskt. Är förvisso alldeles urlakad och trött då jag kommer därifrån men det är på ett piggt sätt, om det mejkar nån sens? Blir harmonisk och glad.

Annat glatt, om ni ursäktar en sådan plumpt konsumtionsfrälst läggning, är att imorgon får jag hämta ut ett paket med grejer jag beställt från vårt västra grannlands möbeljätte. Ser fram emot det, särskilt de nya mörkläggningsgardinerna till vårt sovrum (ljusa eftersom våra nuvarande mörka drar till sig SÅ mycket HETTA 🥵) och den till Blendas (lär bli en klar uppgradering från två lager svarta underlakan som vi hängt i gardinstången för att blockera gryningssolen). Annat paketet innehåller är en korg att slänga ner filtar i, underlakan till barnens sängar (hjälp! plural IGEN!!) och en drös med småplock som vi kommer ha nytta av (vill inte säga ”behöver” för, let’s be real, bara inte sant) men som jag bara inte kommer mig för att gå i affärer och handla just nu. Och på tal om att not get out much så märks det väl hur på nåt plan understimulerad jag är för jag typ LÄNGTAR efter nya tvättlappar. Nu ska det bli nån jädrans ORDNING här!! (Det här är kanske mer en känsla än ett faktum, men hur som helst.)

Nej men nu kommer jag inte på något mer att säga. Ska gå ner till butiken och köpa citronlemonad för att blanda egen radler. Party on, Wayne. (Varför sa jag så? Jag är inte säker men party on, Garth.)

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s