Kul så länge det varade

Jag kom på det där skämtet i går. Blev så till mig att jag inte kunde kväva mitt fnitter och måste direkt gå och berätta åt Alfred efter att jag antecknat det.

Senare samma dag pratade vi om posttraumatiskt stressyndrom. Och jag sa att visst är det otroligt att när de hittade på den benämningen för så länge sedan, visste vilket helvete den skulle utvecklas till. Ja, så att dess personal redan på förhand fick en diagnos uppkallad efter sig.

Okej den senare behöver finslipas men skojet är alltså att anställda på posten lider av traumatisk stress. Ha ha HAHAHAA ha. 😦

Tack tack det var allt för mig. Och svaret är JA — ni kan gå med i min officiella fanclub HÄR!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “Kul så länge det varade”

    1. Bor med en ståuppare så man tycker att jag borde ha en positiv bild av det men ha ha nä usch. Eller jag kan tänka mig att det skulle vara jätteroligt! Men bara om man fick låna nån annans fejs och identitet så man slapp gå omkring med SKAMMEN sen då man oundvikligt bombat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s