Pakkoploki

Vill inte vara den som drar samma historia gång på gång, men ifall någon missat så TVÅNGSbloggar jag från första till (åtminstone) tjugoförsta december, varje dag. Alltså jag tvingar mig själv för att jag blivit så jävla dålig på att upprätthålla nån sorts rutin och det tycker jag är trist. Min bästa hobby ju. Kanske allas. Var så goda, bevisa motsatsen. Förstår inte varför alla inte startat blogg under det senaste året, brukar jag tänka samtidigt som jag kollar Netflix på teven och spelar nån variant av Candy Crush på mobilen. Istället för att blogga.

I alla fall. Med varierande motstånd har det gått, och jag vill förstås inte bryta nu när jag är så nära att klara det, men vill klargöra att aldrig förr har det känts lika motigt som i kväll att komma igång. Jag är nämligen helt tom i skallen. Tankeformuleringskapaciteten har lämnat den! Kanske för att jag förbrukat alla ord.

Min ena kära vän Karin (har ynnesten att ha två kära vänner Karin) hälsade nämligen på i kväll och vi satt och pratade pratade pratade, förstår ni, och tiden den flög flög flög. Som den gör. (Alldeles samtidigt som den just i år likväl kryper.) Sist vi sågs, enligt vad vi kunde minnas, var i våras, bara ett par veckor innan covidundret sprutade bobbor över landet. (Tecken på HELKNÄPP värld: Inte träffa god vän ens på hela sommaren??) Hur som helst, det var fint. ♥ Både då och nu!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

5 reaktioner till “Pakkoploki”

  1. Åååh, kära vän det var så fint att träffa dig och familjen! Tänkte också att det är helt sjukt att vi inte träffats på typ nio månader. PUSS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s