Gårdagens bloggmemo

20191030_kaffematta

Hej hallå gott folk. Jag sitter på golvet med mitt kaffe och datorn i soffan. Solen sken in rakt i mitt ansikte (grr blir GALEN på sånt) och eftersom jag fortfarande inte har någon vettig arbetsstation att söka mig till blev det så här. Jag har suttit här och påtat lite med bloggen eftersom jag irriterat mig på den förra layouten på sistone, och hoppas att förnyandet samtidigt ska ge mig boosten att vara mer aktiv här.

Ni känner väl till det knepet? När det känns tråkigt att blogga kan det vara dags att den får en makeover. Då kan det kännas nytt och festligt igen. Förra månaden fixade jag till exempel en ny header med fet text ovanpå de pressade blommorna, men det krävdes fler förändringar — kanske var det rent av den nya headern som skar sig mot den gamla layouten — så nu är den också en annan och jag har tagit in ett par nypor blekt linnearosa (som blommorna) bland det jordiga bruna. Känner mig typ som en ny person! (Skojar bara lite.) Gillar förresten att headern numera ser en aning ut som att nån planterat om de pressade blommorna i blöt mylla.

74626951_2445944322157789_1321158895464349696_o.jpg

Ja ja ja jag vet jag vet! Superhögt allmänintresse för detta, folk blir galna, bloggen svämmas över, servrar kollapsar, internet går sönder.

Bäst jag aktar mig och genast byter ämne.


Fick ni inte memot? Alltså det här inlägget i går när jag skrev det? Inte? Det kan bero på att jag aldrig skickade det. Hamnade på villovägar istället — blev lite FÖR inspirerad och fortsatte i ett ämne som jag aldrig nådde nåt slut i. Återkommer om det vid nåt senare skede! Nu sätter jag punkt här innan jag tappar bort mig i punkt-punkt-punkterna igen. Bloggmemorandum slut.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

8 reaktioner till “Gårdagens bloggmemo”

 1. Jag blir alltid glad när du skriver. Oavsett vad det handlar om. Konstigt detdär, hur man kan fastna för en (nästan) okänd människas skrivande. Tycker förresten väldigt mycket om att se loppisköp, kommenterade inte under det inlägget. Och glimtar från hemmet är också roliga!
  Trevlig fortsättning på dagen!

 2. ”Superhögt allmänintresse för detta…” Jo men visst, den som kan skriva kan göra även det mest banala innehåll intressant. Och det tycker att du kan. Alltså mera än att bara att rada ord efter varandra.
  Vad jag saknar på bloggen är en kalender/drop down meny per månad för att kunna gå tillbaka i tiden kronologiskt. Annars jättebra blogg, även bilderna!

  1. Meen!! Gud va snällt, så glad jag blir. Stort tack! ♥ Och jag kollade genast upp om jag kunde sätta in en kalender i huvudmenyn för du har ju så rätt, men det gick dessvärre inte. Istället finns det en längst nere på sidan i en meny som tidigare var onödigt undangömd, nu har jag plockat fram den mer. Tack för fin och givande feedback!

 3. Alltså tillfredsställelsen när man får peta med blogglayout. Jag har just fixat en ny åt mig också, så nu är jag väl nöjd ett slag igen.

  1. Verkligen!! Så härlig känsla den där första dagen när den blivit omgjord och man bara vill kolla på sin egen blogg cirka hela tiden, hehe. Typiskt narcissistiska ytliga bloggare antar jag. 🙃😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s