Ute på böljan den boll

Jag skriver detta från sittsalongen på färjan, ute på havet, på väg till Umeå, på telefonen (skriver aldrig på telefonen annars — jag kan väl inte vara enda förtidsåldringen som tycker det är så förbaskat obekvämt?) och med opålitlig uppkoppling. Det borde vara en bild på Blenda i ett bollhav här ovanför men den verkar inte vilja laddas upp, så vem vet. Nu sover hon i vagnen. Motvilligt, men det räknas ju ändå.

Det är bara en dagskryssning vi är ute på och egentligen åker vi främst för att hämta ett par hurtsar på Ikea. Fanns inte jättemånga av de jag vill ha kvar på lagret så håll tummarna pls! Sen ska jag fixa lite ordentlig arbetsyta åt oss allihopa tänkte jag. I alkoven har ju jag mitt kontor men skrivbordet är litet och det finns mer golvyta att tillgå. Uppe på vinden finns ett par gamla dörrar som inte är i bruk så planen är att låta en av dem agera bord, som fler ryms att sitta vid, bredvid varandra. Men man vill ju ha förvaring, så därför behöver jag skrivbordslådor.

Började för nån vecka sen plocka ner ett par skrymmande skåp som stod där. Väldigt tillfredsställande, har ogillat dem ända sen vi var på första visningen. Vi kommer nog behöva förvaring i alkoven men rejäla vägghyllor känns då mer rimligt och rymligt. Eller väggskåp högt uppe? Både och? Har inte kunnat bestämma mig. Det hade jag ju ju gärna gjort innan jag åkte till Ikea, men det blev ganska spontanbokat tidigare i veckan oooch jag har inte hunnit tänka så långt. Nåja! Hurtsar i alla fall. Har hört det ska vara bra med delmål så en bit i taget! 🙃

P.S. Ja det här var kanske inte så spännande för er. Feel free att dela med er av en egen odramatisk strötanke vetja!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “Ute på böljan den boll”

  1. två strötankar som båda relaterar till hur länge sedan det var jag bodde i Umeå nu: 1. bollhav på vasafärjan??????? det måste väl vara en nymodighet? eller var mina barn bara för små? kan inte ens minnas ett lekrum 2. på min tid var ikea nåt som skulle byggas i Umeå, inget som fanns. man åkte till Sundsvall för ikea. (varför jag först satte kaffet i halsen över att ni skulle ta en dagskryssning och hinna svänga förbi Sundsvall på vägen…)

    1. 😀 Alltså pinsamt att jag är så sen med att svara på det här men hahaha ja, HELT klart så många nymodigheter! Är jag inte aktsam så tänker jag fortfarande att färjan till Umeå heter Fennia och att åka till Hamstermarket för att handla smör är nåt som folk typ gör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s