Sista juni 👋

Juni! Vart försvann den mÄnaden? Sa Ätminstone ordentligt farvÀl Ät den igÄr, trotsade blÄsten och termometern som visade sorgliga fjorton grader och promenerade ner till havet. DÀr man skulle tro att det var Ànnu blÄsigare men tvÀrtom var det ovÀntat stilla.

20180630_194433

TrĂ€ffade Anna L. och tĂ€nkte pĂ„ hĂ„llningen. NĂ€r nĂ„n ska ta bild sĂ„ blir det ju sĂ„ att man försöker att rĂ€ta pĂ„ sig och nu funderar jag att försöka associera telefoner med att strĂ€cka pĂ„ sig — oavsett om deras kameror riktas mot en eller inte alltsĂ„. AlltsĂ„ att plugga in den automatiska associationen som om jag var en hund af Pavlov. Det borde ju inte vara omöjligt. Och dĂ„ skulle man ju KONSTANT gĂ„ omkring som att man balanserade ett cocktailparty pĂ„ huvudet. Inte illa!

20180630_194434

Och TITTA sÄ glada vi blir av att strÀcka pÄ ryggen. Solen, vinet, sÀllskapet hade naturligtvis inget att göra med saken.

Jag vet att man inte ska kommentera kroppar men mÄste ÀndÄ, för haha kolla min fotposition! Sa nÄn pigeon-toed? Inte skulle man ju riktigt tro att det dÀr kÀnns bekvÀmt inte.

Blenda gick sen hem med sin far och istÀllet joinade en annan bebis oss, Ylva-Li med sin mor Carla. SÄ satt vi dÀr och pratade tills det blev riktigt outhÀrdligt kallt dÄ solen sjönk ner bakom horisonten. Som i detta fall ÀndÄ skymdes av en bro dÀr uppskattningsvis tre tjog mopedister körde förbi.

20180630_224700

Är pikulite bakfull idag, lite mör i kroppen liksom, men kĂ€nner mig ocksĂ„ mer energisk. Oerhört behagligt att komma ut och lufta sig mellan varven. Skrev redan detta pĂ„ instagram som bildtext för ovanstĂ„ende foto men upprepar den: NĂ€r den finska 12-gradiga sommarnatten inte Ă€r sĂ„ ljuv fĂ„r man istĂ€llet se till att sĂ€llskapet Ă€r. ☀

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk Ă„ttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s