räkna får

20171031_faarfilt

Sju små får pryder denna yllefilt som antagligen är världens finaste. Ett färgglatt, ett vitt och fem gråsvarta. Sju sovare.

Ungefär en månad innan Blenda föddes fick hon filten utav min kompis Karin. Tycker det är ett ganska lustigt och trevligt sammanträffande att fåren råkar vara sju stycken då det var just den sjunde som blev Blendas födelsedatum. Det är Karin själv som stickat filten och hon var också på besök idag och då med två nya fina egenhändigt gjorda presenter, sockor och vantar. Blir så bortskämd! Å barnets vägnar, men ändå.

20171031_filtblenda

Har haft en bra dag. Skulle gärna blogga mer och brodera ut om hela den, men är likväl alldeles för dåsig. Nu ligger Blenda och pipsnarkar försiktigt bredvid mig, inte helt olikt en sjusovare i dvala, och jag ska också lägga mig. Inlägget följer ett klart tema, som ni märker. Så… ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

En tanke på “räkna får”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s