how now brown cow

Det är länge sen varje dag i veckan bara har varit -dag, och ingen större skillnad vad stavelsen innan har bestått av. Mån-, tis-, ons-, tors-, fre-, lör- eller sön-, det gör det samma nu för tiden. Eftersom jag innerst inne (och ganska långt ut på ytan också) är en evig slacker så känner jag förstås att det är ungefär så det ska vara, också. Jag älskar att stiga upp och få stanna hemma, även om jag stundvis saknar att lite smidigare kunna åka vart jag vill. Det har inte hunnit bli enformigt eller tråkigt, detta nya liv som spädbarnsmoder, men nog aningen instängt.

Försökte gå ut på en promenad i förrgår men fick alltför ont. Har inte återhämtat mig riktigt ännu. Hemoglobinet är fortfarande lågt det också, det känner jag direkt jag anstränger mig bara en gnutta. Flåsar som en… en… mjölkko. Jag gör allt som en mjölkko numera.

20171019_bl_001

Men igår! Igår packade vi Blenda i babyskyddet och packade barnvagnen i bilen. Vi skulle testa det där att åka någonstans med ungen, undersöka hur pass o/smidigt det var.

20171019_bl_002

But first let me take några selfies.

Och jag kan rapportera att vårt o/smidighetstest gick hur bra som helst, över förväntan. Vi hade siktet styrt på Plantagen, eftersom att vi tidigare pratat om att det vore trevligt att gå och andas lite tropiskt syre. Efteråt blev det Citymarket och helt plötsligt är vi sådana som utan orsak att skämmas kan parkera på familjeplatserna. Lyxigt breda är de, kommer bli bortskämd.

Och, fast detta beror säkert till stor del på dålig planering, plötsligt är jag också en sådan som sitter i en parkerad bil och ammar. Det har redan hänt två gånger. Ah ja. Vad var det jag pratade om då tidigare? Åh jo, mjölkko var det ju.

Vad kul förresten att ni hittade på frågor att ställa på föregående inlägg! Gissar att en del av dem blir säkert skilda inlägg och andra kanske klumpas ihop så jag ska försöka ta och sortera de tankarna först. Mycket roligt!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s