ett penni för era tankar

20171017_001

Här sitter vi och funderar på vad vi ska blogga om. Jag tyckte att jag nått ett sånt bra flow den senaste tiden, men nu efter det där förra långa inlägget så känner jag mig ganska uttömd. Tycker det vore synd att flödet stannade upp så tvärt, men för stunden ekar det dessvärre lite i huvudet om jag tänker för högljutt.

Därför tänkte jag ställa till med något jag faktiskt ALDRIG förr har gjort under mina år som bloggare: FRÅGESTUND!

Jag har såklart alltid varit för feg för att göra en. Har då inte mesat ur utav rädsla för näsvisa frågor utan av att vara för ointressant för att ställas en enda en. Men alltså jag tänker att nu är ju räddningen att jag är tämligen nyförlöst och det tycks intressera folk lite mer. Frågorna måste inte kretsa kring det ämnet, för den delen, ni får jättegärna också smickra mitt ego genom att fråga av mig vilka mina topp tio favoritfrukter är eller be mig att i detalj redogöra för mitt tankeförlopp när jag häromdagen organiserade städskrubben. Men lockar inte sånt finns alltså andra alternativ! HUR smakade vegematen på BB? VAD var Blendas huvudomkrets vid födseln? NÄR lossnade hennes navelstump? VAR är den nu?! VARFÖR vill nån ens veta det? Och VEM är pappan???

Så om det är nåt ni funderar på är stunden kommen!

20171017_002

Och är det inget ni funderar på kan ni väl ändå ljuga ihop nåt va? Jag kan ge er ett penni. *ler inställsamt för att dölja att jag ljuger om pengarna*

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

16 reaktioner till “ett penni för era tankar”

 1. Jag som är namngalen undrar förstås om Blenda ska få initialerna BB, eller om hon ska ha ditt efternamn?

  Och så undrar jag om förlossningen motsvarade dina förväntningar.

  Ps. Mkt söta är ni!

 2. Har hon tappat navelstumpen redan? For nån katt i väg med den (som Mirandas katt i Sex and the City)? Jag tyckte det var så sjukt äckligt med den där bruna korven, särskilt då den började lossna och bara dinglade i nån liten tråd. Huuuuuiijjjj.

 3. Kan du skriva om kosmetik, hudvård och sånt? Ett inlägg om vad du använder, hur du förhåller dig till skönhetsrelaterade frågor och vad som är viktigastför dig. Är du ytlig, är smink och ansiktsmasker nåt som lugnar dig?

  Mvh, nån som mitt i sina mentala crasher finner en oerhörd tröst i att smeta in sitt ansikte i krämer.

 4. Jag blev ärligt talat lite nyfiken på städskrubben 😉 Men mycket funderar jag på ditt mående, vilket kanske är lite lustigt, då jag aldrig har träffat dig. Men du skriver så bra och engagerande att det känns så! 🙂 Och så undrar jag hur katterna ställer sig till nytillskottet?

 5. Vad anser du om vaccin?

  LOLOLOLOL JK JK.

  1. Hur har katterna tagit emot lill-Blendo?
  2. Får man kalla henne Lill-Blendo? Kan sluta.
  3. Om du hade haft ett band, vad skulle det då heta och vad skulle ni spela för musik?

  Kommer inte på nån mer fråga gaaah återkommer kanske

 6. Ja, jag är ju nyfiken på om du fortsatte med lapp-filten. Sen skulle jag gärna se bilder från ert hem. Städskrubbens organisering låter intressant, likaså vegematen på BB. Loppisfynd, nya eller gamla är alltid roliga att se. Du skriver på ett sätt som får mig att vilja läsa allt, så alla tankar du har lust att dela är också av intresse. Heh. Jag inser att jag låter inte så lite scary nu, men det är jag inte alls. Jag är snäll (och vårdledig/lite understimulerad 😬)

 7. kunde du ta till dej Blenda med en gång ? Hur har känslorna varit gentemot henne efter förlossningen? babyblues?

 8. Hurdan musik tycker du om? Dina bästa inredningstips (jag vet att du skrivit om temat tidigare men vill ha mer! + gärna bilder från ert hem)? Hur sover Blenda? Har eller får Blenda ett andranamn?

 9. sku hemskt gärna höra om dina favoritböcker/författare! vilka böcker har satt mest spår i dig, och finns det någå som du ser speciellt framemot att dela med dig av till blenda i framtiden? (alltså i form av t.ex favvobarnböcker eller någå annat som varit viktigt för dig?) 😀

 10. Jag kommenterade ju en gång back in the days för några månader sen på ett inlägg att du inte ska vara orolig, för er baby kommer kännas som en självklar del av ert lilla Linnea och Alfred team sen när hon väl är här. Blev det så eller känner du dig grundlurad av mig?

  Och en fråga till; Hur gör du för att inte bli helt irriterad och skrika rakt ut när gamla tanter och män kommenterar helt sjuka kommentarer IOM #metoo upproret? Själv har jag varit så arg i två dagar nu pga alla idiot kärringar och män som påstår att ansvaret ligger hos kvinnorna. Men samtidigt känner jag ibland mig glad eftersom att detta kommer göra skillnad. Och för att det är bra att många sitter hemma och är förbannade över hur det ser ut i detta sjuka samhälle där kvinnorna inte är värt ett piss. Men snart så, vi är på väg, vi är påväg. Mmm flummig fråga den sista, ville mest få ut det bara. Tack och fortsatt lycka med det lilla livet!

 11. Kul med frågestund! Håller med angående tidigare önsken om mera bilder från hemmet, de jag sett hittils har varit så fina. Annars tycker jag att det är så hemskt viktigt och fint att du vågar skriva om svåra personliga saker, och du gör det så bra! Så nu har jag lust att ställa nån riktigt djup fråga… typ vad är det viktigaste för dig i en relation? Vad har du lärt dig att du behöver för att du ska kunna ha det bra i ett förhållande? Och hur tar du hand om dig själv när du mår dåligt, har du några self comforting tips? (Och om det här blev för privat så kan vi bara sudda ut det och fokusera på inredningsbilderna 🙂 )

 12. Hur var det att föda på VCS? Hur var barnmorskorna? Hur funderade (funderar) du kring amning och babyvård och vad de lärde er? Bra saker? Dåliga saker?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s