bakom kulisserna

20170219_004

I går ordnades ett välgörenhetsevenemang på Wasa Teater där intäkterna gick till Röda Korset för att användas till förmån för papperslösa och asylsökande i Österbotten. Alfred skulle uppträda där med lite invandrarpolitisk historiekomik och jag hade biljett till potpurriföreställningen men kände mig för folkskygg för att ensam joina publiken samt för oföretagsam för att kolla vilka kompisar som skulle dit som jag kunde tvinga min närvaro på. Så jag hängde bakom kulisserna istället, vilket var kul p.g.a. god stämning och många bekantingar var involverade i showen, men i efterhand känns det dumt att jag inte hittade någon att ge min biljett vidare åt.

20170219_00120170219_002

Alfred lånade min kamera och knäppte ett par bilder, och tyckte att jag på den nedre bilden såg ut som en casting director. Tror jag skulle vara ganska bra på det för jag stod faktiskt precis där och sa åt Kevin och Axel att ”Jag ser er i… Kaj”. (Är hemskt talangfull på det viset.)

20170219_003

På tal om humortrion så hoppade Alfred in som J:et med hjälp av deras KajPad som alltså fästes framför Alfreds ansikte, något det på bild ovanför ännu bar spår av. Själva manicken var ett imponerande bygge utav en iPad med hatt och tejp, typ. MacKajver, är mitt skoj om det.

20170219_wtfb

Den här bilden postade WT på deras FB-sida och jag har aldrig förut fastnat på en lika cool och filmatisk bild, så jag kan liksom inte annat än posta den här. Fast jag redan också instagrammat den. Ursäkta upprepningen. En del av er kanske också redan såg mitt MacKajverskämt på Facebook. Äh. Jag har inget nytt att erbjuda.

Ångrar som vanligt att jag inte tog fler bilder. Inget nytt med det heller.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s