grädden på moset och regnet på paraden

För ett par dagar sen fick jag för mig att det var dags att hitta på någon slags kortfattad beskrivning av bloggen och det jag landade på var ”grädden på moset och regnet på paraden”. Tycker dels att det summerar ganska bra men också att det inte riktigt säger någonting. Som jag sa åt Alfred så känns det lite som att jag är så här: ORD???? (Vilket i och för sig också summerar mig/bloggen ganska bra så whatevs.)

20161103_kittel_001

Senare den kvällen så passade jag också på att försöka fixa någon bloggorienterad profilbild, så jag tände dagsljuslampan och poserade med min kittel (såklart). Har en ful efterhästsvansfjång i håret men alltså är det något jag mer och mer börjat ge upp med så är att det att ha hår jag är okej med.

Typ 9 av 10 bilder jag tog var suddiga för att jag inte lyckades sätta på slutarljudet så jag visste aldrig när bilden togs utan rörde mig för mycket. Här nedanför har jag t.ex. dubbel högerarm. Syns på min jävligt uppstyltade axelposition att jag höll på att försöka hitta något bekvämare samt att jag har ingen aning om jag ska bete mig naturligt framför en kamera, men jag låtsas att dubbelexponeringen är en häxig effekt och inte en teknisk felfunktion.

20161103_kittel_002

De tjusiga sockorna är såklart de som Karin stickat och jag fick! Sitter vid min sminkhörna som befinner sig mitt emot min datahörna, kameran står på skrivbordet. Är tyvärr väldigt dålig på att minnas att jag har denna sminkhörna och använder mig oftast av badrummet.

I övrigt så nyser jag nästan konstant i dag så vi ska se hur denna helg blir. Både jag och Alfred är i alla fall helt lediga, hans bok har gått i tryck och jag blir själv lite knäpp då jag tänker på all ledig tid jag plötsligt har framför mig. Har jobbat varje dag de senaste två veckorna + lite till så det känns väldigt ovant att bara ha fritid. Kom precis in efter att ha varit ute på gården med katterna, och innan det hämtade vi ut ett nytt grönskande påslakanset som vi inte kunde motstå så härnäst tänkte jag städa sovrummet, plantera om den stora zamiakallan som vi hämtade från Katternö för en tid sen och ställde i sovrummet, öppna fönstren och  vädra länge, samt såklart ta det nya lakanet i bruk. Jovars, har en bra dag på gång här!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s