katt & glatt

20161009_mjau_001

Den glättiga katten med den snofsiga gula rosetten har länge varit min bakgrundsbild på min telefon. Jag hade den på min förra telefon, och när jag köpte en ny för en tid sen var det första jag gjorde att sätta den som bakgrundsbild igen. Katten gör mig bara så glad varje gång jag kollar på min telefon.

Någonting annat glatt, egentligen för glatt, är aluminiumet telefonens skal är gjort av. Den har glidit ur händer och fickor alltför lätt, men detta åtgärdas enkelt med ett silikonskal. Efterfrågade ett genomskinligt utav min far som har koll på billiga nätbutiker, och förra veckan fick jag ett par på posten.

20161009_mjau_002

Jag ville ha ett genomskinligt skal så att jag själv skulle kunna pynta det. Naturligtvis ville jag att även baksidan skulle prydas av samma katt — varför bryta ett fungerande koncept? — så jag skrev ut den i lämplig storlek på helt vanligt papper. Klippte ut den. Placerade den på telefonen och tryckte fast skalet ovanpå. Ett supersimpelt pyttepyssel alltså men likväl givande.

20161009_mjau_003

Nu blir jag lika glad när jag tittar på telefonens baksida också!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s