här händer så lite och vi drömmer så mycket

20160902_vidrommersamycket

Har tryckt upp ett fåtal tygkassar med Tove Jansson-citatet ”Här händer så lite och vi drömmer så mycket” på, efter tipset av min Kulturviskollega Mikaela. Suveränt citat, eller hur? Hade aldrig hittat något lika perfekt själv. Ska lotta ut kassarna via vår Facebooksida så där kan ni anmäla er för att delta i lotteriet!

I går kväll gick vi ut för att ta några ”produktbilder” för utlottningen, men använde sen dem sist och slutligen inte för ändamålet. Är likväl så förtjust i den här bilden som Alfred tog, i den gigantiska växten till vänster, de låga rönnbärsklasarna, allt blad- och lövverk, det magnifika kvällsljuset. Tycker den känns väldigt Tove Janssonig, faktiskt.

Hyser höga men lågmälda förhoppningar för veckoslutet. Har dragits med feberkänningar hela veckan men inget har brutit ut ordentligt, så jag har jobbat på som vanligt. Det har gått, men det märks framför allt nu, när jag är ledig, hur utmattad det gjort mig. Han jag bor med har tidigare i dag åkt till Stockholm för att spexa för österbottningar som bor där, och själv hoppas jag på att kreativitetsknäpparna och produktivitetspangerna ska avlösa varandra resten av helgen. Känner mig pysslig. Har t.ex. planer på att sy om några plagg och plantera om några växter, men vi får se. Känner mig dessvärre också sömnig, mina nio timmars sömn och tre kaffekoppars styrka till trots. Ska börja med att traska till affären för att jaga krukor och uppiggande luft på vägen. Okej, hejdå dagboken.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “här händer så lite och vi drömmer så mycket”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s