kulturvis

kulturvissc

Det senaste bloggprojektet börjar vara igång och det bär namnet Kulturvis. Det blir alltså en kollektiv blogg som är inriktad på kultur. Har ruvat på den här idén i många månader redan och försökt avgöra om den är en bra en eller inte. Har funderat att jag bara borde skriva flitigare om kultur här på min egen blogg istället, men… det är inte riktigt samma sak. Jag har velat ha den där gemenskapen, det där att skapa något med andra. Har ändå inte kunnat besluta mig och jag har velat massor, i båda betydelserna att vilja och att vela. Och så kom den dagen då jag träffade några kulturintresserade kompisar för ungefär en vecka sedan och fiilisen var så bra att då tanken flög förbi i mitt huvud verkade allt plötsligt glasklart så jag stjälpte ur mig idén och fick napp!

Har verkligen saknat det kollektiva bloggandet ända sen Blemma gick i graven. Redan när det projektet höll på att dö ut så kände jag att jag inte egentligen ville släppa själva gemenskapskonceptet. Samtidigt så hade det projektet varit förbannat krångligt en bra tid redan, och det kändes verkligen som att det var dags att låta det gå. Både hoppas och tror att jag lärde mig mycket av det, det känns i alla fall som att jag har en grund att stå på nu.

I alla fall, det var alltså detta projekt som jag maniade över för några nätter sedan. Nu har vi intagit officiell startgropsposition och jag är fortfarande så jäkla ivrig och det hela känns så jävla KUL! Bara kul kul kul! Håller på att försöka ragga gillningar på FB men är som vanligt alldeles för mesig för att våga skicka ut inbjudningar/förfrågningar, men… gilla oss gärna!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

3 reaktioner till “kulturvis”

  1. Tycker det är en vansinningt bra idé! Har också sakant den där gemenskapen sen Blemma (RIP) dog. Min första tanke var att absolut ansöka om medlemskap eller vad ma nska säga, men sen läste jag vad du skrev om att ett inlägg per två veckor och då blev jag lite så där njäääe…. Jag hinner/orkar nog inte. Tyvärr 😦 Så istället skickade jag fram Pär 😀 kommer spänt följa med från (vad jag föreställer mig är en) vip-plats!

    1. TACK Ellen! 😘 Joo, det är krångligt det där med tiden! Känner ofta att jag vill en massa grejer men vet aldrig hur jag ska hinna med dem. Sen med det här projektet så tyckte jag också att det behövde en relativt stram regelbundenhet så att det faktiskt skulle bli en rutin, annars blir det lätt så spretigt, svårorganiserbart och på något vis mjää-whatever sådär som det blev med Blemma. Fast det betyder ju också att inte lika många har möjlighet att vara med. :/ Blev förresten så glad av att Pär hörde av sig! Kändes så jäkla glasklart då, fast jag inte tänkt på det förut trots att du har berättat att han skriver, är kulturintresserad et.c., kände bara JAMEN SÅKLART JU, hehe. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s