skördemånad, månskensmånad, augusti månad

20160731_laeshoerna_001

Ja se där sitter jag och låtsas att det inte är för varmt för velourmorgonrock, att jag har glasögon och kan läsa. Nä, lita aldrig på sånt ni ser på internet, kids.

Letar ett kraftuttryck som lämpligt skulle summera den förra veckan men hittar inget så jag får nöja mig med PUST. Den har varit lång. Satt igår uppe och nattugglade långt in på småtimmarna, hetspysslade med att få en rekvisitabok klar till en filminspelning. Det blev den, men jag tror jag håller på att bli för gammal för att panikjobba med nånting den tiden på dygnet. Det känns i lederna idag att jag på nåt vis tömt ur mig, eller så är det regnvädret, jag vet inte. Tantvarning oavsett.

I alla fall, förra veckan är förbi, juli månad likaså, och jag har ännu ett par veckor semester kvar. Hoppas på att de ska föra med sig mindre stress och mer zen. Jag gillar när en ny månad inleds på en måndag, det verkar extra symboliskt då. Det säger: Nu vänder vi blad.

20160731_laeshoerna_003

Vi har en ny möbel i hemmet, den olivgröna fåtöljen. Alfred köpte den för 10€ på loppis för några dagar sedan, han har saknat en läshörna i köket. Det fanns en del plats där som vi inte egentligen använt för annat än att leka med katten, men med det nya tillägget var vi ändå tvungna att möblera om lite och jag tror jag ska fortsätta med det, för det är något som inte riktigt stämmer ännu. Återigen söker jag det där flyktiga zen.

20160731_laeshoerna_004

Då jag ser den här bilden förstår jag till 100% varför folk brukar tro att jag är arg när jag är neutral. ”Resting bitch face” är ett uttjatatat koncept men kan vi säga att jag är argzen?

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

4 reaktioner till “skördemånad, månskensmånad, augusti månad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s