att ladda batterierna

20160623_pion_001

Insåg precis att jag verkligen sjunkit in i semestersinnesstämningen, de senaste dagarna har jag känt precis noll stress över någonting över huvud taget. I torsdags då vi anlände till Katternö så blev det först lite krångel med att hitta rätt nyckel till rätt förråd där cyklarna fanns, men det var antagligen den senaste grejen jag krånglade med, och det känns som evigheter sedan. Blev tidigare idag lite störd då jag lyckades vippa ett skärbräde med några tomatskivor på i golvet, men no biggie. Har mer eller mindre kopplat bort all den verklighet som ligger längre bort än inom en kilometers radie av var jag än befinner mig. Hakuna matata, som kidsen sa på nittiotalet.

20160623_akleja_004

Har tagit min trogna vana under armen och spatserat omkring och knäppt en massa bilder på omgivningen, så ifall att ni hyser agg gentemot fotografier på regndroppsfläckade växter i mjukt skymningsljus och sånt så föreslår jag att ni håller er borta från den här bloggen inom de närmsta dagarna.

20160623_akleja_003

Men för er som stannar så kan jag nästan lova att det bara blir bättre. Det är så länge sedan jag tagit bilder bara för avslappnings skull att jag stundom blivit lite överraskad av resultaten. Hade glömt hur roligt det kan vara att få till en lyckad bild. De i det här inlägget knäppte jag i all hast i torsdags innan vi cyklade iväg för att träffa kompisar, och sen fick systemkameran ladda batterierna.

20160623_akleja_002

Juni hade framtills veckoslutet rusat förbi i en galet rasande, hektisk fart, men den här helgen har varit både superlång och -lugn. Bra kompensation. Jag har fått ladda batterierna jag med.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s