midsomrigt

20160623_akleja_001

Jobbade, gick hem, packade, åkte norrut, anlände hem-hem i Katternö, letade reda på cyklar, trampade till Kållby, fick mat, efterrätter och sällskap, alla tre av ypperligt god kvalitet. Det var gårdagen det, och bra var den.

Idag har jag bland annat trädklättrat för att tvinga ner Selma (som f.ö. älskar lantislivet) som upprörde en skock med fåglar, misstänker att de kan ha haft bo högre upp i eken. Visste inte att jag fortfarande kunde, det var väl sisådär tjugo år sedan jag sist klättrat upp i ett träd. Och jag klättrade HÖGT! Skulle gärna haft bildbevis att presentera för er men tyvärr skedde detta medan Alfred fortfarande låg och sov, den lyckans osten. Själv somnade jag sent och vaknade tidigt, ett flertal gånger t.o.m., innan jag motvilligt gick med på att stiga upp. Men vädret är fint, terrassen är varm, aklejorna blommar och pionerna knoppas, och oavsett åt vilket håll jag än tittar ser jag bara natur, natur och mer natur. Det är alltid sommar på ett annat sätt ute på landet än vad det är inne i stan. Och just nu är det så midsomrigt det bara kan bli, tror jag.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s