måndagsmangeln

20160516_linnea

Har så många gånger under den senaste tiden uttryckt mina Åsikter Om Saker att jag känner mig något manglad i huvudsregionen. Eller så är det bara måndagssyndromet mixat med duggregnseffekten. Jag har sällan något emot regnväder och en lätt skur regn är nånting jag verkligen kan uppskatta, särskilt så här års. De morgnar då jag kliver ut genom dörren och ska gå till jobbet och möts av små droppar så får det mig på gott humör direkt, jag drar en djup suck och sen känner jag mig bara harmoniskt upplyft, för jag antar att jag är emo på det sättet. Men regnväder kan också göra mig mycket dåsig. När som helst års.

Ändå finns det Saker som jag kunde säga någonting om. Nya ämnen, gamla åsikter. Men eftersom jag likt förbannat känner mig så trött, och för att jag nyss märkte att jag förstod typ ingenting av det folk skrev på Facebook om dittan och dattan, så får det bli en ny gång och ett nytt inlägg. Har ni förresten varit med om det där att ni måste läsa om ett par meningar ungefär fem gånger innan ni fattar vad de syftar på, bara för att de inte är skrivna i stilen ”Jag äter ett fruktäpple. Jag gillar hur fruktäpplen smakar på min muntunga.”, ungefär? Det är på den nivån jag är just nu. Jag ögonläser allt fem gånger. Jag gillar att hjärnförstå vad jag ögonläser.

Tror det är dags att säga ajöken till att försöka kommunicera med respektabelt folk för i dag. (Selma och Alfred räknas för övrigt inte till sådant. Selma är ju en katt.)

20160516_linnea

Ifall nån undrar vad jag har på mig så kan jag berätta det väsentligaste: kattofflor. Så som varje fotfrusna kontorsråtta bör ha.

Ajöken.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “måndagsmangeln”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s