finlandssvenska, feministiska bildtelegram

Ditt & datt

IMG_20160502_121422

Tänkte bara berätta att den här veckan har jag tagit över Instagramkontot fi.sv.fem och kommer antagligen att prioritera den sajten framför bloggen. Troligtvis för jag väl över en del av inläggen hit senare också, men vill ni hänga med i realtid är det IG som gäller! Inledde naturligtvis med ett presentationsinlägg tidigare i dag:

View this post on Instagram

Sidu morjens! Den här veckan är det jag, Linnea, som intar förarsätet här på @fi.sv.fem. Utöver att jag är en finlandssvensk feminist så är jag också t.ex. loppisfanatiker, bloggare sen cirka tjugo år tillbaka (detta betyder främst att jag är gammal, inte att jag är bra på att blogga), fantast av kultur, stil, etymologi och generell trivia, bl.a. Skriver också krönikor för @sevendays.fi och mitt nio-till-fem-jobb består av bildredigering. Nu just befinner jag mig på jobbet i Vasa där jag bor, men halvvägs genom veckan ska jag byta miljö och hoppeligen ska detta kunna erbjuda lite variation i mitt instaflöde som annars mestadels brukar bestå av bilder på min katt. Ska sikta på att balansera inläggen ganska jämnt mellan vardag, feminism och feminism i min vardag. Tror e kan bli schyni bra. På återseende! /@li.m.por

A post shared by Finlandssvenska feminister (@fi.sv.fem) on

 

Kunde inte motstå att vara lite extra finlandssvensk. Tack och hej, röika siitzi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s