sista april

20160430_00120160430_002

Jag korkade en ingefärsöl för ungefär en och en halvtimme sen och har ännu hälften kvar. Smutt smutt. Det går alltså lugnt till här i stugan och mer festligt än så blir det nog inte, lördagskväll och Valborgsmässoafton till trots, förutom att en plåt med tv-toppar väntar. (Tv-toppar är typ som barnkalasgodiset myror, fast mycket bättre plus superladdade med nostalgi för min del.) Har egentligen inget på hjärtat, men gick ut på promenad med Selma tidigare i kväll och Alfred tog ett par bilder som jag ville sätta upp. Tyckte de fick en analog känsla, som jag gillar.

Det var allt. Glad vapp!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

En tanke på “sista april”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s