hallå världen

20150425

Det blev snöslask i början av veckan och jag protesterade mot detta genom att kliva in i en rosenbuske och gå iväg med den till jobbet.

Det blev en oplanerad tystnad här på bloggen och jag försöker minnas vad jag gjort under de tio dagarna som gått sedan mitt senaste inlägg. Det är ytterst diffust. Det vanliga, såklart, jobbat. Men efter det då? Vad har jag gjort under vardagskvällarna? Jag har ingen aning över huvud taget. Antagligen har jag gjort just ingenting och det är besynnerligt att jag gjort ingenting så många dagar. Förutom igår, då hade vi gäster! Alfreds familj kom hit på middag och vi hade gjort mängder med pasta och tillbehör samt en kaka. Så ikväll har vi ätit rester.

I alla fall, har slarvat så med bloggandet men däremot har jag varit mer aktiv på Instagram, så som många av oss nu för tiden. Jag gillar instan men ogillar hur inaktiv bloggen är, så jag ska följa Linns gamla simplicitetsgeniala råd och låtsas att bloggen är Instagram. Eller, ska försöka. Ska också försöka att inte vara för upprepig,  det blir ju dubbeltråkigt. LITE SOM DET HÄR STYCKET ALLTSÅ bla bla bla.

Angående ingenting relaterat till detta över huvud taget så hade jag en ny krönika på Sevendays i fredags — Arvejordens dag eller kvacking i-landsproblem. Det var då Jordens dag och jag passade på att dra referenser till Kalle Anka. Upp med handen alla som äger en kvadratmeter regnskog tack vare den tidningen (och förälder)!

Och på tal om vardagslyx, som nämns i krönikan, så är ju banne mig det där att göra så mycket mat att det lämnar över tills nästa och sen ännu nästa dag efter det den enda acceptabla grejen att på riktigt och utan ironi kalla vardagslyx. Tror jag.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “hallå världen”

  1. Jag måste komma ihåg att laga mera soppor för frysen. Det är min vardagslyx – att kunna plocka fram en låda med grönsakssoppa som jag värmer på spisen och piffad upp med olivolja och lime.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s