nytt på den finlandssvenska feministfronten

fisvfeminsta

I början av denna månad fick jag äran att bli administratör för FB-gruppen Finlandssvenska feminister jämte systrarna Hanna P. och Lina E., hemskt roligt! Gillar ju att pyssla med saker och har ett par små spretiga idéer för vad som kanske komma skall. En sak har jag fått i ordning under förra veckan, då det slog mig att vi såklart måste ha ett gemensamt instagramkonto där vi växlar innehavare vecka för vecka. Så följ gärna med på instagram.com/fi.sv.fem! Vad som helst kan dyka upp där, den röda tråden blir förstås feminism och finlandssvenskhet/Svenskfinland, men hur pass påtaglig den tråden blir är upp till var och en som har hand om kontot för stunden.

Det är från och med idag som vi kör igång på riktigt, d.v.s. med de individuella veckorna, och jag kommer själv att hålla i tyglarna där om ett par veckor men denna vecka är det Hanna som har hand om kontot. Tog mig dock friheten att fylla ut slutet av förra veckan (a.k.a. väntetiden) med ett fåtal (feministiska, finländska) citat:

fisvfemmiinafisvfemedithfisvfemtove

Psst, bilderna är länkade till instagramposterna och där hittar ni lite mer info om citaten!

Det var dagens skamlösa reklam. Helt skamlös faktiskt. Följ oss! @fi.sv.fem ✌

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s