från a till kråkvickerblad

Stil & syssla

alfabetbrygd

Har varit en aning missnöjd med min bloggs utseende den senaste tiden och har ändrat på layouten med jämna mellanrum, aldrig påtagligt mycket i.o.m. att jag ändå vet på ett ungefär vad som funkar för mig och framför allt vad som inte funkar för mig. Idag gjorde jag ännu en förändring, inklusive detta typsnitt för kategorisortimentet. Använde blomsterbokstäverna som jag gjort tidigare och plitade ner resterande tecken i alfabetet för hand och skannade sen in dem. Ville ha nånting eget. Glömde att göra ett &-tecken och kände mig sedan för lat för att starta upp skannern igen, så ett kråkvickerblad fick vikariera. (Kråkvickariera.)

I övrigt mår jag inte så bra idag. Alfred har varit förkyld de senaste dagarna och just som jag börjat tro att jag skulle klara mig undan har även jag blivit krasslig. Gick ut igår kväll och matade änderna i Metviken och det var kallt, så jag gissar det var då bacillerna passade på att slå till, när mitt immunförsvar var stelfruset och försvagat. (Immunförsvagat.)

2 reaktioner på ”från a till kråkvickerblad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s