#inteallahjärtansdag

Poddandet i sig är förstås roligt men projektet innefattar också något annat som gör det ännu roligare, nämligen att vi för varje tema fixar någon slags ”underhållning” till vår Facebooksida. Har tyckt att det har varit så sjuuuhuuuuukt kul att syssla med de grejerna! För de två första avsnitten blev det varsin artikel, men nu för vårt tredje med vänskap som tema så blev det istället en kvartett med alternativa vändagskort.

vandagskort_001vandagskort_002vandagskort_003vandagskort_004

Ni hittar alltså albumet på Facebook HÄR. Känner ni er modiga kan ni gärna gilla, dela och tagga personer ni inte egentligen känner, snubbar/gubbar med #inteallamän-tendenser, kompisar som ofta är extremt övertrötta och/eller annars bara har en fäbless för superlångsökta ordskämt, och förstås gamla bekanta ni helst inte småpratar med i affären… eller för den delen alla bekanta, då, ifall ni har asociala tendenser som yours truly.

Och själva avsnittet? Ja, det kunde jag ju också ta och sätta in här då jag ändå håller på.

Också känd som ”Om du vill vara min älskare”. Den annalkande vändagen till ära pratar vi om kompisbreakups, vänorter och erfarenheter som mobbare. Musiken står Agent Murphy för med låten ”Follow Your Heart” och det gör vi när vi önskar er en glad vändag!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s