vecka fyra

2016_v4

Mycket kattkryddad vecka den förra. Passade på att krama Selma när jag gick hem på lunchpausen på måndagen för att spela in sketcherna till poddavsnittet som släpptes samma kväll, vi hade tänkt göra det kvällen innan men min huvudvärk petade in käppar i hjulen. Sen tog jag inga bilder över huvud taget under resten av veckan förrän på fredag, då jag förevigade min utstyrsel för att jag blivit klädutmanad. På kvällen gick vi till Raawka för vin, tapas och Bowie på vinyl, även om det krävde ett par försök innan vi rymdes in. Kom hem, grimaserade åt min spegelbild, klättrade i säng där Selma joinade som hon brukar. Helgen tillbringades i kattens sällskap och jag försöker verkligen minnas lördagen och söndagen men de är båda märkligt diffusa. Revyperioden är igång igen så Alfred är ofta borta på möten, jag brukar bara stanna hemma och slappa och slöa och surfa under den tiden och jag antar att det är därför som så mycket bara försvinner utav slentrianmässigheten — trots att jag verkligen gillar att slappa, slöa och surfa, missförstå inte den saken. Vi tog i alla fall sömniga familjeporträtt på lördagen och söndagssmoothien (vår nya tradition) bestod bland annat av mango, banan och passionsfrukt.

Idag ska Selma steriliseras! Är lite nervös. Hon är också orolig, men då för att hon inte får någon mat inför operationen. Känns ganska usligt att hon inte förstår varför vi är så elaka. Men hon är ändå lugnare än hon var förra veckan och i början av denna, då löpte hon nämligen. Gick omkring och skrek och kurrade, i hopp om att en valfri frass skulle lyckas bryta sig in i huset antar jag. Förskräckligt hur barn i dag växer upp så snabbt.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s