vecka två

2016_v2

Förra veckan. Det snöade, mycket. Det är så gott som uteslutande det som jag förevigat av veckan. Vid ett ynka tillfälle tog jag bild på något som inte är snö: Årets första fastlagsbullar! Fast det går ju att hitta ett tydligt mönster även med den bilden inkluderad — vitt fluff i drivor plus vitt puder och vita kristaller som strötts ovanpå annat. Hmm.

Nu har jag ju bara gjort två såna här veckomontage hittills men tycker redan att det är ganska intressant att iaktta skillnaderna i dem. Stämningen är helt annorlunda. Kanske är det så jag faktiskt lever, vecka för vecka. Särskilt på fredagar känns det ju lite så. Eller, tja, som att jag lever vecka för helg, snarare.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s