whiteout

20160117_snoediptyk

Gjorde år tjugohundrasextons första loppisbesök i söndags, hade börjat få abstinensbesvär några dagar innan och kände mig mycket fyndivrig. Snopet att då hitta precis ingenting. Jag brukar ju alltid hitta nånting, om ens bara nån pytteliten grej! Men Alfred köpte en peruk, så exkursionen var i alla fall inte förgäves. Fantiserar ändå om att göra en mer utökad loppisrunda i helgen för att sätta kompensationsplåster på besvikelsen. Fantiserar också om att göra/fylla i en loppisfrågelista men denna brist på ljus är så vansinnigt oinspirerande att jag bara blir irriterad av att tänka på att faktiskt försöka ta bilder/engagera mig i något. Kaaaan hända att detta kalla dunkel börjar tära på mig en aning, har sovit alldeles för mycket inatt för att denna tröttma jag likväl känner ska vara det minsta okej med mig. Skärp dig, Tellus. Snurra lite vettigare. Du ruinerar mitt bloggflow.

Uff nä, den här dagen blir inte till någon bloggdag den inte hur jag än försöker. Nya tag ett nytt inlägg, då.

Men en sak vill jag ännu tillägga om söndagen som var en succé, till skillnad från loppissnopenheten då, nämligen: Smoothies. Vi gjorde sådana på kiwi, banan, hallon, buskblåbär och yoghurt med jordgubbssmak. Vi märkte direkt att detta var så vansinnigt söndagsfestligt att vi utlyste en ny tradition på momangen: Smoothiesöndag! Hur bra? Åh, tillräckligt för att spontanjubla och fjantdansa i köket, i alla fall! Ser fram emot söndag. Gillar att det är något att se fram emot. Så litet, men så bra.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s