spejsad trivia

spejsadtrivia

Det känns som att jag bara använt den här bloggen för att slussa er vidare till andra sajter den här senaste veckan, och jag ska alldeles strax sluta med det för jag anar starkt att det är något ovärdigt i det. Men först tänkte jag försöka styra er mot vår podds FB-sida, för där har jag nämligen satt upp en artikel/lista/nånting som jag tyckte att var kul att sätta ihop. Hade nästan svårt att slita mig, faktiskt. Så:

Kapseln, i samarbete med solsystemet, presenterar: Spejsad trivia. 👽 ✌

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s