instagästaren

20151123_hej

Den här veckan har jag tagit över (nåja, tillåtits förvalta) instagramkontot tillhörande Sevendays och jag planerar ta detta tillfälle i bruk för att göra det till någon typ av feministtriviavecka. Tror att jag ska kopiera in en del av mina inlägg därifrån hit till bloggen också, främst för att arkivera dem för mig själv, men vill nån hänga med i så kallad realtid så är det alltså instagram.com/sevendays.fi som gäller.

Hade för övrigt tänkt att jag skulle planera en del inlägg på förhand, för att ha genomtänkt och genomarbetat material att bidra med, men hur tror ni att det gick? Nåå, antagligen hade det varit mera framgångsrikt ifall jag hade kommit ihåg det längre än ungefär en halv dag. Äsch. Skulle vara trevligt att ha fler grejer på lager, så om någon har förslag på vad jag kunde lyfta fram så får hen naturligtvis gärna lägga fram dem!

Inte ens min presentation hade jag hunnit tänka på, men jag har hört att det var en duglig sammanfattning av mig själv. Feministtrivia och lite katt. Pussy power, amirite?

https://www.instagram.com/p/-bVd1OTY0o/

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s