dags att gå vidare

20151105_madamesmeralda

Jag vaknade innan väckarklockan och hörde hissen åka av och an, tänkte att klockan var strax innan åtta, tittade, såg siffrorna 05:35. Steg ändå upp, drack tre koppar kaffe här hemma och skrev en krönika innan jag gick vidare till jobbet. Måste ännu korrekturläsa ett varv men har varit så trött hela dagen att jag inte litat på mig själv när jag försökt. Jag har många bollar i luften just nu, och det är kanske dumt att jag dessutom plockade fram en till att jonglera med idag — d.v.s. den här nya bloggadressen. Som jag är mycket exalterad över! Är fortfarande förtjust i omstarter, som detta känns som trots att jag importerat hela mitt gamla arkiv hit. Har ofta tänkt på att e-flytta på sistone, på Blemma, på hur jag börjat vantrivas där på den adressen då den gång på gång i sitt blotta namn påmint mig om ett projekt som jag bara inte hittat tid eller ork till längre, trots att det har gett mig mycket glädje under de perioder som jag kunnat engagerat mig i det. Det var ju främst då jag var arbetslös, det. Men nog om det. Det är dags att gå vidare, bara.

Dags att gå vidare, ja. Som jag också kommer nämna i morgondagens krönika så ska jag flytta snart, alltså även i min icke-virtuella existens. (!!) Men mer om det en annan gång, har inte ens meddelat min nuvarande hyresvärd ännu… som jag verkligen innerligt betvivlar att läser min blogg, men ifall om: jag ringer dig snart!

Ja, jag vet inte. Det är mycket annat på gång just nu också, mitt liv följer det här sedvanliga spydiga mönstret att i evighetslånga perioder har jag absolut ingenting på mitt schema och sen kolliderar massor med saker helt plötsligt på en gång. (Möjlig grädde på moset: Bihåleinflammation? Än så länge bara misstänkt, men ändå.) Jag hade tänkt dravla mer om de sakerna men det blev så onödigt gnälligt då jag försökte, trots att det inte är mycket att gnälla över. Tror det beror på tröttheten. Så det är dags att gå vidare här med.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “dags att gå vidare”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s