severus + mårran

Detta är ett högst oviktigt inlägg, har blivit ganska många av dem den här månaden, och i och med detta så är blogtober avslutat — ska kanske försöka följa upp med en utvärdering någon gång inom de närmaste dagarna. Det finns hundratusentals bloggare som bloggar varje dag, eller flera gånger varje dag, men för någon för mig som brukar blogga max ett par gånger i veckan så har ett-inlägg-per-dag-gränsen varit rätt utmanande emellanåt. Som idag. Men nog om det, nu ska jag gå ut på en drink. Ingen utklädnad i år, men tog på mig min Severus Snapeigaste klänning och min Slytherinigaste brosch. Känner mig något Snapeig i frisyren också, för den delen.

20151031

Känner mig som Severus och Mårrans kärleksbarn. Det icke-roade stenansiktet kommer naturligt då!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s