fredag fredag

Det jag nu för tiden mest ser fram emot med fredagar är fantasin om att få sova ut, som då nästan börjar kännas förverklingsbar. En god natts sömn har varit som en hägring i öknens avlägsna horisont gud vet hur länge, och gång på gång har jag hoppats att den varit gripbar, men förgäves. Den har lösts upp när jag närmat mig och jag har vaknat med lika stor sömntörst som då jag gick och lade mig. Men nu, nu. Nu är oddsen återigen snäppet mer till min fördel. Storslagna planer det här, va? Håll tummarna för att katterna är snälla och tysta i natt, tack. Förstår fasiken inte hur småbarnsföräldrar gör det här, LEVER med en sömnbrist som måste vara mera extrem än min, dag ut och år in. Jisses.

Men utsovandet blir egentligen först imorgon. Nu ska jag gå ut och äta nattmiddag! För det ÄR ju ändå fredag och det vore ett hiskeligt slöseri att inte ta till vara på den.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s