pantertant

20151019_pantertant

Måndag med diverse förkylningsrester, spänningshuvudvärk, supertrötthet och den sedvanliga måndagsgrädden på veckomoset — tillbaka-till-verkligheten-jobb. Kände mig uslig och utsatt redan från att jag steg upp, men nånting som piggade upp morgonen var att se min reflektion i hisspegeln och märka hur pantertantigt min jacka matchade min tröja.

Det var allt jag hade att berätta. Känns ganska futtigt men men. Jag har ju utmanat mig själv på ett-inlägg-per-dag-tema i oktober och jag kan bara inte gå med på att klara aderton dagar men inte nitton. Hittills har den varit en intressant övning denna utmaning, främst att jag inte ens blivit hatisk eller apatisk gentemot den ännu till skillnad från de flesta prövningar jag ställs inför! Den kvalitativa prestationspressen skulle försvinna med den, tänkte jag, men det stämmer inte helt. Jag bara presterar bättre i att utan nån större press kvantitativt skita i den. 💩✌

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s