bloktober, blogtober

20150919_aepplen

Har på Instagram sett att en del konstnärliga typer håller på med inktober just nu, d.v.s. ritar nånting i tusch eller bläck för varje dag hela denna månad. Själv försöker jag mig på ett annat tema den här månaden och har således börjat tänka på den som bloktober eller blogtober eller bloggtoker. Mhmm, gissa temat! Bloggandet gick trögt i början men sen tyckte jag det började löpa på bättre, men just ikväll känns det oerhört motsträvigt. Detta jag skrivit hittills är ett typiskt exempel på sådant som annars bara skulle lämna i utkastmappen för att jag skulle tycka att det var så meningslöst, med all rätt, men fördelen med detta ett-inlägg-per-dag-prestationskrav är att övriga prestationskrav bleknar rejält i jämförelse. Ändå önskar jag såklart att jag hade något att dela med mig av men tyvärr kan jag inte få allt jag önskar mig.

Mina föräldrar var hit igår eftermiddags och lämnade av Esmeralda, som har visat sig vara mycket upprörd över Selmas existens. Hon har tillbringat merparten av sin tid här med att fräsa, morra och gömma sig i hörn. Selma tar besöket med ro varvat med vad som verkar vara glad nyfikenhet, men visar sig ibland vara förståeligt skrämd utav Esmeraldas vresiga utstrålning. Det är prövande tider för den gamla damen.

Ja, det var dagens kattnytt det. Jag kunde också berätta om deras toalettvanor och hur Esmeralda avskyr att bajsa inför obekanta katter och hur Selma älskar att närgånget iaktta allt Esmeralda gör, men jag måste ju spara något bloggmaterial för imorgon också. Stay tuned!!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s