sajttips

På sistone har jag pysslat med att göra en webbsajt åt Alfred och den lanserades för en handfull dagar sen, finjusteringar bör ännu göras för jag misstänker att den ser ganska skum ut på t.ex. surfplatta, men kolla gärna in den i alla fall. Som betalning krävde jag att han skulle ta bloggen i bruk, så fortsätt för allt i världen att kolla in den med jämna mellanrum också.

absajt
⇨ alfredbacka.com

Ni kan också beställa hans skivor där, den senaste med titeln Komitragik har jag gjort omslaget till och det är en mix av olika medel. Han ville ha nånting i ungefär samma stil som feministkalendern jag höll på med tidigare i år (och sedermera helt kommit av mig med, argh) så jag experimenterade mig fram utgående ifrån tanken mycket vitt och mycket textur i ett kollage, regelbundet bollplankande med Alfred förstås. En extra rolig upptäckt var att nio år efter att jag gick ut konstskolan fann jag äntligen avkoppling i måleriet igen, även om målandet bara skedde digitalt. Utöver digital målning så hittar ni även potatistryck och skrivmaskinsdetaljer på omslaget, bland annat. Kul kul!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s