caturday

20151002_selma_00120151002_selma_002

Plockade hem några höstlöv igår som jag skulle föreviga men det dröjde inte länge innan även Selma såg en viss charm hos dem och spann ihop egna idéer. I morse hade jag gärna tagit en rejäl sovmorgon men hon väckte mig tio före nio och utlyste därmed denna saturday till caturday, antar jag. Typiskt katter.

Och på tal om lördag och tillhörande festligheter — jag är annars inget fan av den typ av klubbmusik som spelas på nattklubbar med dansgolv och av okänd orsak även på radio (VARFÖR?), men alla regler ska naturligtvis ha ett undantag. Denna låt är dennes:

 

Varsågoda.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s