resekrönika + skivsläpp

warszawavykort

Det är krönikefredag och jag har skrivit en snutt om vilka tankar mitt turistande i Warszawa, bl.a., har lämnat mig med — Vykort från hemkomsten. En tvättäkta, livs levande person (som inte är jag) tyckte att den var en av mina bästa, så läs gärna! Angstar inte fullt lika mycket som jag brukar över den här.

Vill samtidigt, nu då jag ändå håller på och pimpar grejer, passa på att göra reklam för detta ikväll:

komitragikaffisch

Alfred har gjort en skiva och jag har gjort en affisch (samt ett omslag!), evenemanget på Facebook hittar ni här. Obs, det är alltså ikväll! Befinner ni er i Vasa med omnejd vet ni med andra ord vart ni ska bege er.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “resekrönika + skivsläpp”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s