e-fyrklövrar åt alla

fyrkloever

Förra veckan skulle jag skriva krönika men jag kände mig helt inkapabel till att tänka på Viktiga Ämnen eller sådana som berör samhället det minsta. Funderade ett par dagar på att skriva nånting om döden och husdjur, hur att uppleva en sådan enorm förlust som jag nyss har gjort (ännu gör) i själva verket är en sån ofantlig gåva, men jag kände mig inte redo för det, kunde inte sammanfatta något. Tankarna kring det började klarna en aning först då jag fick mejl av Jim på fredagseftermiddagen och han nämnde något om detta, fast då var krönikan redan inlämnad men det blir kanske en ny gång. Den här gången valde jag att istället skriva något mycket lättsamt, en anekdot ur livet — I dag är jag er lyckas smed.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s