öghängeslottdragningen

20150426_utlottning_00120150426_utlottning_002

Idag drog jag lott om vem som skulle vinna örhängena jag bloggade om förra veckan. Så roligt att så många var med ändå, hade förväntat mig typ tre-fem personer men fler än så blev det ju. Känns på så sätt ganska trist att jag inte hade fler par att lotta ut, då så många blev utan, men om jag händelsevis skulle råka snubbla över likadana örhängen igen så får jag väl helt enkelt slå till och fortsätta med lottdragningen, heh.

20150426_utlottning_003

Kitteln fick komma till användning. Och vinnaren är…

20150426_utlottning_004

Sofia! Som jag ska sända iväg ett mejl åt nu.

Tror jag ska försöka göra mer sånt här. Det var kul, va? Jag tyckte i alla fall det!

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “öghängeslottdragningen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s