…och så en oavsiktlig rapport från tjugohundratretton

Återpublicerade gamla inlägg från ett par år tillbaka och då åkte ett par utkast med också. Alltså sådana som jag tidigare inte publicerat, och av en orsak. Det ena bestod av enbart trasiga bildlänkar och det andra av ett sånt bittert och bistert gnäll att det är ganska pinsamt. Skrev det alltså för länge sedan, gjorde aldrig det klart, och det är alltså inte aktuellt ens men bloggsystemet valde att tolka det som att det var något som skulle publiceras med dagens datum. Haha, så jäkla typiskt. Här har jag lämnat ett inlägg bakom mig för att jag tänkte, redan då, att det bara var FÖR MYCKET, och vad händer? Ett par år senare åker det online i misstag med den underförstådda ”Här är dagens tankar!”-signaleringen och jag märker det knappt. Oops. Det var tänkt att jag skulle prata om min personliga relation till de sju dödssynderna och sju heliga dygderna i det, men jag kom aldrig längre än att prata skit om mig själv och mitt liv. Nå, eventuellt dyker det upp någon annan gång.

I alla fall, 2013 är här och jag tänker att 2012 och 2011 också ska dyka upp nångång trots sabla mycket jobb med att överföra allt manuellt från de gamla bloggarna. Gillar att ha ett ordentligt arkiv, dessutom lättöverskådligt. Det var av samma orsak som jag, innan jag bytte bloggtjänst till WordPress, startade en Facebooksida för min blogg. Satt uppe i timtal och adderade länkar till mina gamla blogginlägg, länkar jag sedermera raderat. Har på sistone, inspirerad av bl.a. Liisa, funderat på att göra reklam för den sidan lite mindre mesigt än jag hittills gjort (typ inte alls) men sen gör jag såna här grejer som att misstagspublicera en jäkla massa GNÄLL helt enkelt och jag tänker bara att eh varför skulle nån vilja citationstecken-gilla-citationstecken nåt sånt. Hah.

20150315_kittel

Men en ny headerbild för den tog jag för en tid sen. Det är i alla fall nåt.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s