missledande

hole_livethroughthis

Det var dags för krönika idag igen, den här gången skrev jag om skönhetstävlingar både på tv och i dagis, under tiden jag torterades av extrem huvudvärk. Fantiserade mellan varje sats om att lägga mig ner på golvet och blunda, var ganska irriterad på värkens ihållande tajming. Inte särskilt behagligt och det var skitsvårt att tänka och skriva, men efter många motsträviga om och långsamma men så blev det en text till sist: Miss Leda. Jag har skrivit om ungefär samma ämne förr i min blogg för ett par år sedan (försökte dock att inte bli upprepig) och eftersom jag ändå tänkt ta och återpublicera gamla inlägg så har jag gjort det offentligt igen, här.

Bilden ovanför är förstås omslaget till Holes album Live Through This som till stor del handlar om skönhet och ideal. Den skivan lyssnade jag mycket på, fast bandad på kassett, i min freestyle, då jag var på konfirmationsläger år 1998. Haha. Det är så mycket i den meningen som verkligen får mig att låta hemskt föråldrad, men musiken å andra sidan, den håller ännu.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s