ögonblickligt

2015janfebmar_liteinstagrammat

Insåg att jag instagrammat ganska flitigt sen årsskiftet och i synnerhet de senaste två månaderna, nästan varje dag har jag postat något. Vilket säkert är cirka sju gånger mera tätt än en kan säga om aktiviteten på den här bloggen, men ni ska veta att tänker på den gör jag i alla fall ofta. Nu lever ju jag dessvärre inte världens mest spännande liv exakt men vill ni ta del av bilder på katter jag möter, meningslösa självporträtt och dokumentationer av årstidernas väderväxlingar så finnes då detta på instagram.com/linnaeite.

Nu känns det plötsligt väldigt mycket som ungefärligen år 2012.

I alla fall, i.o.m. att jag tycks tillbringa mera tid på den där appen än jag tidigare gjort så undrar jag: Vilka konton ska jag riktigt följa där? Följer egentligen bara konton tillhörande personer jag är någorlunda bekant med, (flera såna är också kul,) och jag skulle gärna ta emot tips på vad som helst som ni gillar lite extra mycket bara!

Definitivt år 2012.

Publicerat av

Linnea P.

Munter dysterkvist. Finlandssvensk åttiotalist. Hej!

2 reaktioner till “ögonblickligt”

  1. Kvinnohat, klasshat, makthavarna, svartvinna, asiatiskkvinna, fetkvinna, muslimskkvinna, machokulturen, kvinnokarriär, funkofobi. Alla dessa är konton där människor delar med sig av berättelser om fördomar, normer osv. Inga personliga konton utan mer politiska sådana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s